17/02/17

Reformasjonsbyen Bergen

Programmet er klart for Reformasjonsbyen Bergen! Det blir blant annet folkefest i Bergen 3. – 5. mars og spennende program ellers i løpet året 2017. 

Folkefest

Programmet er klart for Reformasjonsbyen Bergen! Det blir blant annet folkefest i Bergen 3. – 5. mars og spennende program ellers i løpet året 2017.

Reformasjonsbyen Bergen inviterer til folkelig fest og faglig fordypning. Luther og reformasjonen har satt sitt tydelige preg på hele samfunnet vårt. Noe av det skal feires, annet skal debatteres. Velkommen til å oppleve kunst og kultur, reflektere over samfunnsutviklingen, oppleve Bergen i lys av reformasjonen og feire nåden.

I Reformasjonsbyen Bergen kan du blant andre møte disse

Statsminister Erna Solberg, Bjarte Hjelmeland, Bergen Domkor, Kjetil Almenning, Dick van Dijk, Helga Samset, Arve Henriksen, Hilde Frafjord Johnson, Marthe Valle, Eva Pfitzenmaier, Natalie Sandtorv, Per Inge Hove, Stephanie Springer, Robert Woodberry, Magne Supphellen, Andrew Spicer, Kristin Gunleiksrud Raaum, Terje Nordby, Helga Haugland Byfulglien, Halvor Nordhaug, Young European Voices, Pastor Wangs Kvintett m.fl.

Les mer og se hele programmet her!