03/11/14

Bergen Domkor søker basser!

Prøvesang for nye sangere i januar!

Foto: Rune Nielsen BT

 

  • Har du lyst til å synge i et veldig godt kor?
  • Vil du være med og videreutvikle det musikalske flaggskipet i domkirken?
  • Er du interessert i å treffe over tretti andre motiverte og kunnskapsrike sangere hver onsdag?
  • Vil du utvikle deg som musiker og bruke din erfaring for å bidra i musikkmiljøet i Bergen?
  • Bergen Domkor er kun 5 år gammelt, men har allerede utmerket seg med en rekke konserter, er sentral i den årlige Kirkeatunnalen i Bergen, spilte nylig inn sin første CD og har innstudert 100 verker siden starten i 2009.
  • Koret øver hver onsdag i Bergen domkirke. Alle sangere bidrar på gudstjenester i løpet av året. Koret har et godt sosialt miljø. Noe reising og helgeaktiviteter må påregnes. Det er ingen kontingent.