29/09/11

Høst

Fra eksperimentell jazz til rystende orgeltoner og Mozarts fantastiske Requiem. Velkommen til konserter i våre kirker i høst!
Foto: Lisa-Maria Grytten
Noen smakebiter fra høstens opplevelser: Kantor Karstein Askeland feirer 25 år som utøver. Nykirken byr på både jazz, pop, babysang og orgelmeditasjoner. I dagene omkring Allehelgen, i starten av november, har vi et tett og variert program, bl.a. Orthodox Singers fra Tallin, tårnkonsert med jentekoret, orgelkåseri med Shakespeareforsker og organist Petter Amundsen, plateslipp med Marianne Beate Kielland og Mozarts Requiem med Bergen Domkor, orkester og fremragende solister. Når julen nærmer seg gjester Holbergdagene oss med åpningskonsert, og Bergen Filharmoniske orkester frefører bl.a. Magnificat av Bach i domkirken. 11. desember er det duket for høytiddstemt og gledelig julekonsert med alle våre musikalske krefter, og gjest i år er selveste Gabriel Fliflet.

Velkommen!

Følg med i "kommende konserter".