08. mai

KORKONSERT I MARIAKIRKEN MED ANDERSON UNIVERSITY CHORALE FRA USA

Det amerikanske universitetskoret Anderson University Chorale, ledet av den suverene korlederen Richard Sowers, gjester de nordiske land hvert tredje år. Det blir edel korklang å høre i et svært variert program.

Flere detaljer følger.

 

 

Anderson University Chorale, ledet av Richard Sowers, har mottatt nasjonal og internasjonal anerkjennelse som en av USAs fremste universitetskor. De har turnert nasjonalt og internasjonalt og høstet stor anerkjennelse. Som en del av deres nordiske turné i 2018 gjester de Bergen, og det er en glede å ønske dem velkommen I Mariakirken den 8. Mai. 

The Anderson University Chorale, conducted by Richard Sowers, has received national and international recognition as one of the nation’s premiere collegiate choirs and has performed in concert for several national and regional conferences of the American Choral Directors Association.

As a part of their Nordic tour 2018 we welcome their performances in St. Mary's Church.

Billetter / Tickets online

  • Mariakirken
  • tirsdag 08. mai
  • 19:30
  • Voksen kr. 100, - / Stud. kr. 50, - / Familie kr. 200, -