24. mai

For a New Peace

Missouri State University Chorale (MSUC) besøker Bergen på deres skandinaviske konsertturné. StaS er glade for å dele konserten med dem og være vertskap på konserten i Domkirken. 

 

 

På konserten fremfører MSUC europeisk musikk av bl. a. James MacMillan og William Byrd, men selvfølgelig også Amerikanske komposisjoner og folketone-arrangemet.

MSUC er flaggskipet i Missouri State University sitt omfattende korliv. Koret består av 48 sangere. De gir konserter lokalt i Springfield, Missouri, men turnerer også aktivt i hele USA. De har ved flere anledninger besøkt Europa og Sør Afrika.

Dirigent Cameron LaBarr gjør et stort arbeid som leder for kor-aktivitetene ved Missouri State University, som engasjerer over 200 sangere. Samtidig er han aktiv som gjestedirigent og seminarholder i USA, Europa, Sør Afrika og Kina.      

Vi er heldige som får et slikt kor på besøk og glade for å møte dem med en egen avdeling på konserten. Siden vi har storfint besøk, velger vi å synge nyydelig musikk av Felix Mendelssohn, Rihards Dubra, Morten Lauridsen og Gabriele Saro.

Velkommen til konsert!

 

Lytt til Missouri State University Chorale 

 

 

 

 

  • Domkirken
  • torsdag 24. mai
  • 19:30
  • I døra kr 200/Forhåndssalg Ticketco kr 150 (Stud 150/100)