StaS
05. juni

Sankta Sunnivas Huskonsert No. 2

Velkommen til Sankta Sunniva kammerkor sin andre huskonsert dette semesteret! 

Sankta Sunniva inviterer tradisjonen tro til huskonserter de tre siste mandagene i semesteret. Vi presenterer ett variert repertoar bestående av tidligere fremførte stykker, og flere nye stykker i anledning vår og sommertur til Estland, Russland og Latvia. Vi håper å se nye og gamle kjennere og venner av koret på konsert!

Fullstendig repertoar for huskonsert: Dang Pham: Orphedice Francis Poulenc: Kyrie J. S. Bach: Unter deinem Schirmen (koral) Giovanni Gabrieli: O magnum mysterium Sergei Rachmaninov: Blazhen Muzh Kjell Mørk Karlsen: If I speak Knut Lyssand: Sumarkveld ved fjorden Jonas Magnussen: Fear no more the heat o’ the sun. Pierre Passerau: Il e’ bel et bon Trad: arr Egge: Den dag kjem aldri

Fri entré

Salg av kaffe og kaker

Kollekt til Sankta Sunniva kammerkor sitt musikalske arbeid

Dørene åpner 19.40

 

  • Johanneskirken
  • mandag 05. juni
  • 20:00
  • Gratis