jubileumsbanner
29. januar

Sankta Sunniva Kammerkor 15 år

Sankta Sunniva Kammerkor (StaS) har vært et kor for unge sangere med interesse for klassisk musikk i snart 15 år, og det er med stor glede at StaS kan invitere til 15-års jubileumskonsert! Tidligere sangere er invitert med i jubileumskoret, som blir et kor på rundt 100 sangere. Det blir en variert konsert, blant annet med verker skrevet av tidligere medlemmer i koret, Jonas Magnussen, Dang Pham og Thomas Wilson. Ellers vil det fremføres verker av Francis Poulenc, Sergei Rachmaninov, Giovanni Gabrieli, Richards Dubra og Johann Sebastian Bach.

 

 

Medvirkende på konserten:

Nåværende StaS, StaS 17

Jubileumskoret, StaS 15 år 

Robin Walker, orgel

Sigurd Melvær Øgaard, orgel 

Siri Hilmen, cello

Tore Kloster, dirigent

 

  • Domkirken
  • søndag 29. januar
  • 19:30
  • 200