Herr&Fru
23. juli

Herr og Fru - Kulturlunch i Nykirken


Som en motpol til dagens hippe musikk med tung bass, masete rytmer og enkle vokaler, har Marianne Bråtun laget instrumentalmusikk som det går an å puste til.

 

Det er ikke så kjedelig som det høres ut, da det er gode melodilinjer som blir bært frem av de ulike instrumentene.Hvert instrument skal få skinne, om enn ikke alltid i en solo, så ihvertfall sammen med en eller flere.Herr&Fru består av Øivind Stømer på saxofoner,og Marianne Bråtun på flygel. Samspill,lytting og innlevelse er viktige elementer for oss.Inspirasjonen til musikken komme fra naturen; byfjellene i Bergen, fjordene i Hardanger, havet utenfor Øygarden, og skogen i Loddefjord. Musikken er stemningsfull, sart, lyrisk og vakker. Målet er at lytteren skal danne sine egne bilder når de lytter.

I dag spiller Herr&Fru som duo. Andre ganger kan vi høres i trio,-kvartett,-og kvintettformat.

  • Nykirken
  • torsdag 23. juli
  • 12:00
  • GRATIS