21. juni

Jentekoret fyller 10 år!

Bergen domkirkes Jentekor markerer tiårsjubileum med konserter i Bergen domkirke, Nordheimsund kyrkje, Knarvik kyrkje og Southwark Cathedral i London.

I 2005 så et lite kor dagens lys i Mariakirken. På oppfordring fra Karstein Askeland ble Maria Barnekantori grunnlagt, og en håndfull jenter startet opp. Da Mariakirken ble stengt for oppussing, flyttet koret til domkirken og skiftet navn til Bergen Domkirkes Jentekor. Koret har nå vokst til tre grupper inndelt etter alder: DomkirkeSpirene, Jentekoret og Ungdomskoret. Til sammen øver ca 35 jenter i domkirken hver tirsdag, ledet av Eirin Beate Åserud-Løvlid.

Konserter i juni:

Norheimsund kyrkje fredag 19.juni kl 19.30
Kjøp billett

Knarvik kyrkje lørdag 20.juni kl 19.00
Kjøp billett

Bergen domkirke søndag 21.juni kl 18.00
Kjøp billett

 

  • Bergen domkirke
  • søndag 21. juni
  • 18:00
  • 200/100 Barn under 16 år gratis