29. mars

The Little Match Girl Passion

Langfredagskonsert med KorVest

Carlo Gesualdo: Sabbato Sancto Responsoria
David Lang: The Little Match Girl Passion

Kunstnerisk leder og dirigent: Nicolas Fink

THE LITTLE MATCH GIRL PASSION er basert på Matteuspasjonen av J.S. Bach, og på historien om Piken med svovelstikkene av Hans Christian Andersen. Den amerikanske komponisten David Lang, skaper et kraftfullt bilde av den lidende lille piken, som til slutt tar med seg alt vondt i verden - et spennende perspektiv på den kristne pasjonshistorien, her fortalt gjennom Matteusevangeliet.

SABBATO SANTO RESPONSORIA er tradisjonelt et musikalsk bidrag til bruk under messer i den stille uke, men når det kommer fra den geniale italienske renessansekomponisten Carlo Gesualdo ventes det fantastisk musikk for kor med banebrytende harmoniske utsving.

Kirkemusikk i Bergen domkirke menighet i samarbeid med KorVest 

Kjøp billetter her 

  • Bergen domkirke
  • fredag 29. mars
  • 21:00
  • 200/100