26. september

Orgelkonsert

Mariko Takei Myksvoll
Mariko Takei (født i Japan) tok sin Associate Degree i klaver ved Osaka College of Music. Ved Griegakademiet Bergen avla hun kirkemusikerutdanning, og Hovedfag (Max Regers orgelmusikk) med Askeland som lærer.

I 2007 fullførte hun solist diplom, og debuterte ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med Prof. Hans Fagius. Master-classes med bl.a. Latry, van Oosten og Sanger. Takei har spilt konserter og deltatt på festivaler i mange land, bl.a. ved Festspillene i Bergen. Hun har samarbeidet med flere kor, kammerensembler og BFO. Fra høsten 2010 tar hun improvisasjonsstudie ved bl.a. SVC-Choplin i St-Sulpice, Paris. Hun er nå kantor i Løvstakksiden menighet.

Program

Joseph Jongen: (1873-1953)

Sonate Eroïca, op 94

Robert Schumann (1810-1856):

I. Nicht zu schell, fra ”Studien für Pedalflügel op.56”

I. Mäßig, nach und nach schneller fra ”Sechs Fugen über den namen B-A-C-H op.60”

Julius Reubke (1834-1858) Sonate c-moll ( Psalm 94)

Grave-Allegro

Adagio

Allegro (fuga)

  • Bergen domkirke
  • søndag 26. september
  • 19:30