21. november

Orgelkonsert

Inger-Lise Ulsrud
Inger-Lise Ulsrud (1963) er kantor i Uranienborg kirke i Oslo og underviser i orgel og orgelimprovisasjon ved Norges musikkhøgskole. Hun tok kandidateksamen i kirkemusikk ved Norges musikkhøgskole, og fortsatte deretter med improvisasjonsstudier hos prof. Anders Bondeman i Stockholm. For prof. Edgar Krapp avla hun diplomeksamen som konsertorganist ved Hochschule für Musik und Darstellende Kunst i Frankfurt a.M., og studerte så videre hos prof. Almut Rössler i Düsseldorf. I 1991 ble hun ble prisvinner i improvisasjonskonkurransen i Altenberger Dom, og i 1996 debuterte hun i Oslo Konserthus. Hun har en omfattende konsertvirksomhet og har deltatt på en rekke internasjonale orgeldager og festivaler. Av disse nevnes spesielt Thomaskirken i Leipzig, Marktkirche i Halle, domkirken i Riga, Salzburger Dom, Schleswiger Dom og Nidarosdomen.
  • Bergen domkirke
  • søndag 21. november
  • 19:30